Jumaat, 23 September 2011

tulisan 45 : when johnny english meets the new facebook

Sementara menunggu semayang jumaat kejap lagi,

Meh penulis nak share something ni

Hampa da tengok belom cita Johnny English : Reborn tuh?

Ala yang baru keluaq baru ni tuh. Hat ni hat ni

Kacak lah abang Bean!!

Okeh~ masih kacak jugak

Haaa..bagi yang belom tengok lagi tuh sila-sila lah tengok. Memang tak kering gusi dengan lawak abang Bean kita ni =P

Lagi satu cita pulak,

Facebook la ni da betukaq wajah lagi. Haih. Memang suka hati betoi la depa ni ubah-ubah itu ini kan kan. Tapi penulis tak kisah pun. Bukan turun pointer pun facebook tukaq wajah baru tuh. But then ramai jugak yang mengeluh facebook baru ni leceh la, susah nak stalk la, gambaq nok harem besoo la. Haha. Well, its up to them. Nanti lama-lama biasa la tuh. Sebelom ni pun facebook da pernah bertukar-tukar wajah jugak kan.

Yang menjadi tajuk utama nya kat sini, salah seorang daripada artis luar negara jugak tak puas hati dengan facebook baru ni. Hampa dapat teka sapa? Keh keh keh. Title post pun dah obvious kan. 

Ini respon abang Bean a.k.a. Rowan Atkinson bila facebook baru dilancarkan



Hahahahaha. Memang panaih ati betoi la abang Bean nohhhhh~ mintak maap la beliau mggunakan ayat agak kasaq sikit tuh. Anyhow, beliau memang lah maharaja lawak cakerawala petala langit ke dua ploh lapan. 

Ok. thats all.

Tata~

p/s : jangan lupo tengok Johnny English : Reborn wokeh!!

2 pengasah pensel:

Qoya17 berkata...

haha sekarang semua guna facebook. tapi muka baru fb tu agak memeningkan sikit. Alah, saya tak kisah pun. Kalau buka fb pun buat apa~ Makin boring~ :p

Zakuan Ahmad berkata...

yup3~when things change memang mula-mula pening..tp lama-lama ok la kn..da bekurun da facebook ni pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...