Ahad, 27 Mac 2011

tulisan 15 : contest adik-beradikku yang cute

Dalam diam, Cikminn telah mengetag pensel untuk join contest kat atas ni.

Susah btoi niii..sebab dalam family, memang konpem-konpem la penulis ja yang paling cute *sila muntah sekarang*




Ni gambar adik tuan empunya contest *cute-cute*.

Penulis pun duk carik-carik la gambar zaman kecik-kecik dengan abang-abang dulu *kalo besaq ni dah tak berapa nak cute la kan* kt dalam laptop tapi takdak pulak *yola, dulu tangkap pakai filem*.

Jadi, tanpa berfikir panjang. Nah gambar ni.

Irene Zafyra : anak abang 
 Hari ni anak sedara penulis ni dah pun masok 3 tahun *da besaq da anak buah paksu neyh*.

Tapi jangan berpuas ati dengan kecomelan budak ni..belom tengok lagi penulis zaman kecik-kecik. Terkezut kang!!

Ni pulak list teman sepensel yang di tag *sapa suro cikminn tag penulis.haha*





10 pengasah pensel:

cikminn berkata...

haha..bagus2
tapi tak aci laa..tu bukan adik beradik..hoho~

Zakuan Ahmad berkata...

haha..aci la..aku xde adek kot.abang2 x berapa cute skang ni.hensem2 je =P.

die cakap kalo bukan adik-beradik pn bole..yang angkat pun bole.haha..

Athirah Ahmad berkata...

aigoo. baru balek daa kne tag! pfft!

insyaAllah, akan dibuat secepat mungkin.

Zakuan Ahmad berkata...

bagos!!!haha

Najwa Sofwani berkata...

ok muntah terus...buwekkkk =p

Zakuan Ahmad berkata...

hampeh!!cepok kang!!

pESAwah berkata...

ok boh! baru pasan lah encik pensel :P!

Zakuan Ahmad berkata...

haha..buat2!!cepat!!

Sal Saari berkata...

singgah n follow

"Che Ain" berkata...

singgah dr contest di atas..gud luck!!
Coretan Che Ain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...